aizul + fatma + fatin's fotopages

By: aizul and fatma

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
::Lost World of Tambun::

kenapa ntah fatin nak bukak seluar dia...
 
 
View all 25 photos...
dah lama sebenarnye nak gi LWOT ni...tapi selalu tertangguh2...sekali sebab fatin demam, byk kali sebab balik KL...so this week alhamdulillah sempat gi...best la, seronok...tempat pun ok, cuma tak explore habis, main kat tempat kids je, yg ada slide, air hujan etc...ibu ngan baba yg mula2 excited sgt2, lama2 baru fatin excited...alih2 dia nak jalan kat tmpt yg dalam, tapi tak bagi org pegang..huhu...lepas ni g nak try games lain pulak...



Monday, 3-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Biskut Fatin - Jacob High Fiber::

comotnye anak ibu...rambut serabai2...
 
 
View all 4 photos...
Jacob's High Fiber...ni biskut favourite fatin...suka benar dia dgn biskut nie...dulu biskut Tiger, skrg dah tak suka...babysitter fatin kata, asal nmpk je bekas biskut tue, mesti "nak kut...nak kut..." lepas mandi ngan tak pakai baju pun boleh mintak biskut dia lagi...fatin...fatin...


Sunday, 2-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Wedding Helmy & Nadia - Kuala Selangor::

 
 
 
View all 17 photos...


Saturday, 1-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Aqiqah for Fatin::

 
 
 
View all 15 photos...
Fatin dah setahun 2 bulan dah pun...baru ibu ngan baba sempat buat aqiqah untuk fatin...susah nak cari masa nak gather sume org, especially atuk ngan nenek kan keje kat sabah...so, time cuti sekolah la atok ngan nenek ada kat bangi...sedara2 dari kelantan pun ada gak yg datang, mok (my nenek) pun ada...kawan2 sume jemput, tapi tak ramai yg dapat dtg, lagipun short notice...balik dari perak pun dah hari khamis...hari jumaat je ada nak beli barang, and invite sume2...tapi jiran2 mama dgn ayah dah jemput2 dulu...nenek ngan atok ngan ucu aja dari beranang sampai lepas zuhur...

fatin ok...cuma tgk org ramai kerumun dia, pegang2 dia, tgk2 dia, asyik nak ngan ibu je...org yg jarang dia tgk, mcm tue lah...tapi bila dah dpt dgn acik2nye, ok je gelak2...cik atia, cik pah, cik amy, ngan cik laila, pak cik fattah and pak cik irfan...alhamdulillah, everythng went well...


Saturday, 29-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Iftar SMKAKS & SMAS - KGNS::

 
 
 
View all 6 photos...
Iftar tahun ni kat KGNS...tak byk gmbr ambik, lagipun tak bwk kamera, ni guna camera phone abang...gmbr boleh tgk kat http://clashead.fotopages.com...ni pun amik sbb tgk fatin suka nak main ngan kimi...ikut je kimi...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net